Alt i ett

Rondaneguiden planlegger, tilrettelegger og skaper opplevelser for private grupper og bedrifter. 

La oss bruke av vår kunnskap og kompetanse om naturen, fjellene og arrangementplanlegging til å gi dere en god opplevelse

Fyll ut skjemaet og beskriv hva dere ønsker, så tar vi kontakt med dere.

Teambuilding

For oss er det viktig å tilrettelegge aktiviteter slik at det passer de fleste individer i gruppen slik at alle føler seg inkludert. Alt annet vil kunne skape en motsatt effekt og være uheldig. Poenget med teambuilding er at vennegjengen eller bedriften skal fungere bedre sammen etter en slik opplevelse.

Mestring

Vi er opptatt av at alle i gruppa skal oppleve og føle på mestring. Det er viktig å skape realistiske mål uansett hva man utfører. For noen er det mestring å komme seg på en rolig fjelltur mens for andre er det mestring å rappellere ned en fjellvegg. Dette er vi gode til å tilpasse.

Hygge

Vårt hovedfokus er at opplevelser med Rondaneguiden skal skape latter, hygge og glede. Dette skaper vi ved at alt vi gjør er tuftet på sikkerhet, trygghet og med mål og skape gode opplevelser. Latter er det beste veien til å skape et godt samhold i vennegjengen eller bedriften.

Eksempel på opplevelseshelg

Fredag: Oppmøte på avtalt plass og innlosjering. Vi går en fjelltur der kunnskapsformidling om høgfjellsøkosystemet, historie, kultur og tradisjoner er fokus. Servering av lunsj over åpen varme. Etter turen venter et iskaldt fjellbad, en time i badestampen og middag av lokalprodusert mat. 

Lørdag: Målet kan i dag være en en topp over 2000-meter. Det kan være en enkel topp, flere topper eller krevende topper. Tilbake venter et festmåltid og hygge utover kvelden. Vi kan også stille med foredrag av ulike temaer. 

Søndag: Vi bruker ski, kjelke, truger, EL-sykkel, båt eller et annet fremkomstmiddel og oppsøker flotte fossefall eller andre kjent severdigheter. Vi rigger en zip-line over et juv slik at dere får kjenne på adrenalinet naturen kan skape eller en annen aktivitet som vil passe for alle. 

Et annet eksempel

Tirsdag: Oppmøte på avtalt plass og innlosjering. Vi bruker EL-sykkel, truger, ski eller føtter og går en kort tur, brenner bål og serverer lunsj. Tilbake til overnattingsstedet arrangerer vi konkurranse som styrker samholdet, kommunikasjonen og samarbeidet i gruppa. Hjernetrim, mesternes mester og farmenkamp er eksempler på konkurranser vi har erfaring med å gjennomføre. 

Onsdag: Vi går en fjelltur i variert terreng. Underveis på turen bruker vi litt tid på å løse oppgaver underveis. Eksempelvis kart og kompass, trene på førstehjelp i fjellet, tenne bål, sette opp tarp eller grave nødbiviuakk. Tilbake på overnattingsstedet venter middag og mer hygge. 

Vi tar hånd om din drøm og hjelper dere å realisere den

FØLG OSS

Følg oss på sosiale medier og få meg deg naturen, friluftslivet, kursene og opplevelsene våre gjester tar del i.

KONTAKT OSS

  • 0047 94094004
  • post@rondaneguiden.no
  • Otta, Norway

TJENESTER

  • Guiding
  • Fjellkurs
  • Totalopplevelser
  • Sykkelutleie
  • Førstehjelp
  • Akuttmedisin