En av Rondanes flotteste skiturer
Topptur på fjellski til Veslesmeden

Har du aldri vært i Rondane? Eller syns du høgfjellet kan være lunefullt å oppdage alene? Ikke helt sikker på hvor ruta går, om det er skredfare og hvor det er skredterreng? Da kan du bli med lokalkjente Rondaneguiden på Veslesmeden. Dette er en av Rondanes mest populære topper over 2000-meter, både sommer og vinter. Turen starter på Mysusæter og har moderat til krevende vanskelighetsgrad grunnet lengde. Hele dagen går for det meste i trase uten spor.

 

Alle som deltar på topptur med Rondaneguiden må ha sekk tilpasset mengde innhold, vinterutrustning, mat og drikke samt spade, søkestang og skredsøker. En detaljert pakkeliste blir sendt ut til de som melder seg på.

 

Oppmøte er 08:30 ved Rondane fjellstue på Mysusæter. Her blir det en halvtimes ferdaråd med en kaffekopp før vi starter turen. Gi beskjed ved påmelding om du har behov for transport opp fra Otta. Vi oppfordrer de som kan til å samkjøre. Bruk kontaktskjemaet under om du har spørsmål før påmelding.

  • Topptur til Veslesmeden arrangeres på følgende datoer: 22. februar, 28. februar, 22. mars, 29. mars, 5.april og 12. april.