Bli kjent med utstyr og trygg ferdsel
Introduksjonstur på randonee til Karihaugen

Har du fått nytt utstyr til jul? Eller har du investert selv men er litt usikker på hvordan det brukes eller hva som er viktig på tur? Da anbefaler vi en introduksjonstur med Rondaneguiden. På denne turen introduserer vi dere for turplanlegging, snøkjennskap, terrengvurdering, veivalg, skredfare, skiteknikk og kameratredning. Etter denne turen har dere et bedre utgangspunkt for å finne trygge og lette turer på egenhånd. Vi anbefaler et fullverdig toppturkurs og/eller skredkurs i etterkant. 

 

Alle som deltar på topptur med Rondaneguiden må ha sekk tilpasset mengde innhold, vinterutrustning, mat og drikke samt spade, søkestang og skredsøker. Vi anbefaler at alle bruker hjelm! En detaljert pakkeliste blir sendt ut til de som melder seg på.

 

Oppmøte er 09:00 ved Høvringen parkeringsplass. Gi beskjed ved påmelding om du har behov for transport opp fra Otta. Vi oppfordrer de som kan til å samkjøre. Varighet på turen er ca 7 timer. Obs: Turmål kan bli endret samme dag som arrangementet om det er bedre snø på andre nærliggende topper.

  • Introduksjonstur til Karihaugen arrangeres på følgende datoer: 21. februar, 28. februar, 7. april og 11. april

Kontakt oss