Vakker natur og storslått festival
Fra Høvringen til Rondaståk

Bli med på tidenes oppkjøring til fjellfestivalen Rondaståk. Dette blir en spennende vandretur gjennom spektakulær norsk natur. Med fokus på å gå i terreng som passer de fleste, naturformidling, sosialt fellesskap, god mat, komfortabel overnatting og et passe tempo skal vi skape rammer og en opplevelse du sent vil glemme! Denne turen tar oss inn i Norges eldste nasjonalpark og ender på Norges beste fjellfestival. Underveis forteller vi dere om historien, landskapet, hyttene, litt fjellvett og artige skrøner. En uke full av gode opplevelser.

Turen starter på Otta stasjon, slik at alle kan reise til og fra på en klimavennlig måte. Eksakt tidspunkt kommer etterhvert og skal samsvare med rutetidene til SJ. Vi møtes utenfor stasjonen, tar buss til Høvringen mens vi drikker en kopp kaffe og har et ferdaråd. Første etappe tar oss opp på høyfjellet til Høvringen, fra der og inn mot Rondane nasjonalpark via et flott utsiktspunkt. Målet for dagen er Smuksjøseter fjellstue, her kan vi ta en time i badestampen før en 3-retters middag venter oss.

Fra Smuksjøseter tar vi oss videre inn i Rondane nasjonalpark. Vær, føreforhold og gruppas ønsker avgjør rutevalget denne dagen. Turen avsluttes ned langs spektakulære Ula og ender på Rondane høgfjellshotell. Her venter en time i svømmebasseng for de som ønsker. Er du øm i muskler og ledd er det også tilgjengelig SPA-behandling mot tillegg i prisen. Dagen avsluttes med en kortreist matopplevelse og musikk.

Siste dagen går fra Mysusæter, forbi Furusjøen og mot fjellfestivalen Rondaståk. Her blir bli møtt med et variert program med både avslapping i lyng, utsikt, nasjonale og internasjonale artister, aktiviteter og god stemning. De holder også av gode teltplasser til oss!

Det kan være lurt å ha gått en tur eller to i fjellet før denne turen. Likevel er terrenget vi går i snilt, slik at mange har forutsetninger for å gjennomføre turen. Aldersgrense er satt 18 år. Vi anbefaler reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse og ulykkesforsikring. All deltagelse er på eget ansvar. 

>Pris: 3790,-
>Inkludert i prisen: Festivalpass på Rondaståk og avsatt teltplass, guide, overnatting med full pensjon på tur, tilgang til svømmebasseng, badestamp, transport fra Otta stasjon og bagasjetransport mellom overnattingsstedene. Sist men ikke minst: En lærerik og eventyrlig opplevelse!
>Ikke inkludert i prisen: Togbillett/transport fra bosted til Otta, evt. SPA-behandling, mat og drikke fra torsdag ettermiddag til søndag på festivalen samt alkohol.
>Maks antall deltagere er 12 personer på turen
>Vi tilrår minst 6 påmeldte innen 26. mai (20 dager før turen) for gjennomførelse.

Kontakt oss