Perfekt for spesielle anledninger
Et eventyrlig høgfjellsdøgn i Rondane

Enkelte ganger skal man unne seg en spesiell opplevelse og dette er vår anbefaling. Med kyndig guide og en dome kan vi i samarbeid med Arctic Dome Rondane by på en unik kombinasjon av rå natur og luksus. Dagen kan inneholde både naturopplevelser, bobler, tapas og lokalt brygg – alt etter eget ønske. Dette er en gave som er perfekt å gi bort som gavekort til brudepar. Pris fra 5500,-. 

Denne tidslinjen er et skreddersøm som sys ytterlige sammen slik at dere får en opplevelse som passer akkurat deres forutsetninger, behov og ønsker. Slik får dere eierskap i egen opplevelse.

Velg gjerne kollektivt til Otta stasjon slik at opplevelsen kan starte hjemme. På stasjonen blir dere hentet av oss.

Dagen starter med tur i rå natur med kyndig guide. Dere velger selv om dere vil benytte randoneè eller fjellski. Underveis byr vi på litt mat, kunnskap om verneområdet, fjellvett og alt dere måtte lure på.

Turen ender i Arctic Dome i Rondane. Denne er allerede god og varm. Sitt ned eller legg dere i den myke dobbeltsengen og nyt utsikten utover fjellet eller opp på himmelen. 

Etter en tid serveres en rik fjelltapas på døren. Smaker fra hele Gudbrandsdalen bugner på fatene og vi lover smaker som passer for de fleste ganer. 

Om morgenen serverer vi fjellfrokost på døra med nystekte rundstykker, egg og annet pålegg. Etter frokosten er det tid for hjemreise og vi frakter dere trygt tilbake til stasjonen.

Kontakt oss