Skap gode relasjoner i stor natur
Vill, våt og vakker helg i Rondane

Norges første nasjonalpark er en god arena for at alle ansatte kan få eventyrlige opplevelser, med ulike erfaringer og forutsetninger. Rondaneguiden legger tilrette for både komfortabel overnatting, tid til møter, store naturopplevelser og gode matopplevelser. Eksakte tidspunkter, priser og detaljert program utarbeides ved forespørsel. Alle henvendelser er selvsagt uforpliktende. 

Denne tidslinjen er et skreddersøm som sys ytterlige sammen slik at dere får en opplevelse som passer akkurat deres forutsetninger, behov og ønsker. Slik får bedriften også eierskap i sin egen opplevelseshelg.

Vi anbefaler morgentog fra Oslo sentralbanestasjon eller andre utgangspunkt med avstigning på Otta. Underveis kan dere ha møter eller bare sitte og nyte utsikten langs Dovrebanen. 

Til lunsj denne dagen serverer vi en våt opplevelse fylt med spenning og adrenalin. I hvitt, frådende elvevann utfordres laget ditt i dette våte elementet. 

Fra Sjoa går veien videre til hotellet, hvor det serveres middag. I peisestua har vi ferdaråd om morgendagens tur.

Utgangspunktet for dagen er Rondslottet. En majestet og Rondanes høyeste topp. Lokale guider viser vei, formidler kunnskap og tar vare på sikkerheten hele dagen. For de som syns en slik tur blir i meste laget, legger vi opp til mildere, men like flotte alternativer. 

Råvarer som produseres i området vårt, omskapes gjerne til lokalt brygg, gode oster og salte skinker. Etter en hel dag i høyfjell, er dette en god fortsettelse. 

Rondane er hjem for Nord-Europas siste gjenlevende fjellrein. Denne verdifulle arten leverer også av det magreste og beste viltkjøttet man kan få tak i. Gjør dere klare for en gastronomisk opplevelse av mat høstet fra egen hage.

Det er behagelig å sette seg på et tog, og la lokføreren ta dere hjem igjen. La opplevelsene synke inn og omskapes til minner for livet. Takk for turen!

Kontakt oss