informasjonskapsler

Om nettstedet

Eieren av dette nettstedet er Rondaneguiden AS, Loftsgårdsvegen 7, 270 Otta, tlf. 94094004, post@rondaneguiden.no. Organisasjonsnummeret er 920648266.

 

 

Formålet med behandling av personopplysninger

I forbindelse med påmelding eller kjøp av våre tjenester må vi innhente personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og lignende. Disse opplysningene brukes utelukkende i forbindelse med kundeforholdet. Opplysningen blir kun lagret frem til kundeforholdet oppfører. Den det selv gjelder har sin fulle rett til innsyn, korrigering og sletting av opplysninger som vi har lagret. Når kundeforholdet oppfører tar vi kun vare på opplysninger så fremt det er nødvendig/hensiktsmessig eller så fremt loven pålegger oss det, noe eksempelvis regnskapsloven gjør.

 

 

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Det er kun pålegg fra offentlige myndigheter som kan føre til utlevering av personopplysninger til tredjepart.

 

 

Informasjonskapsler

På nettstedet vårt benytter vi informasjonskapsler. Disse samtykker du til å bruke ved å besøke nettstedet vårt. Informasjonskapsler er i dag standardteknologi som de fleste nettsteder bruker. Informasjonskapsler brukes for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse av nettsteder vårt. Hvis du ikke ønsker informasjonskapsler, kan disse fjernes i innstillingene i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at fjerning av disse medfører at nettstedet ikke fungerer optimalt. Vi bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google Analytics.

 

 

Dine rettigheter

EUs personvernforordning gir deg rett til innsyn i de opplysningene som vi har registrert om deg. Du har også rett til å be oss om å korrigere eller slette personopplysningene dine. Kontakt oss hvis du ønsker å benytte deg av rettighetene dine.

 

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig i Rondaneguiden er daglig leder. Vårt mål er alltid å følge personvernlovgivningen. Ta kontakt hvis du har spørsmål knyttet til ovenstående.