Velkommen til Otta og Rondane

OM OSS

Rondaneguiden sin visjon er å kunne tilby noe til de fleste, uansett forutsetning og kunnskaper. Vårt mål er alltid å levere opplevelser av høy kvalitet på et personlig plan. 

Hos oss skal det være mulig å realisere drømmer, skape minner og få ny lærdom. Alle skal føle eierskap i sin egen opplevelse og kunne bidra til å sette sitt preg på eventyret.

Det er viktig for oss at all ferdsel i naturen skal skje på nettopp naturen sine premisser. Sikkerhet, forutsigbarhet og gode vurderinger er det vi syns er viktigst. Slik kan vi også ta vare på gjestene våre og gi de tryggheten de fortjener.

OPPLEVELSER MED RONDANEGUIDEN

Rondane og områdene rundt bugner av opplevelser i mange ulike vanskelighetsgrader og variasjoner. Fra topper som passer for nærmest alle, til topper hvor man får luft under armene og en rolig dag langs bredden av et fiskevann. Vår viktigste målsetting på tur, er at alle deltagerne skal sitte igjen med opplevd trygghet, ivaretakelse, mestring og nye kunnskaper. Vi definerer ikke nødvendigvis toppen eller kartmarkeringen som hovedmålet for deltagerne våre. Hovedmålet er alltid å skape et eventyr av det å være underveis og alt som finnes rundt oss. Dette skaper en glede over å befinne seg i verneverdig natur, forståelse av å respektere den og ta hensyn til den. Så blir eksempelvis toppnoteringen prikken over i`en og en liten del av en ellers stor opplevelse.

KURS MED RONDANEGUIDEN

Rondaneguiden sine kursledere består av erfarne ambulansearbeidere med videreutdanning i paramedic og/eller sykepleiere. Alle kursledere er sertifiserte i AMLS og PHTLS. Vår kunnskap, erfaring og kompetanse viderefører vi til egenproduserte kurs med høy kvalitet og relevant innhold.

 

Kurs, veiledning og opplæring hos oss har fokus på enkle og basale ferdigheter. Det er disse kunnskapen vi mener redder liv når sekundene teller. Alle kurs er i henhold til nasjonale retningslinjer.

Kursinnholdet tilpasses deltakerne sine mål, forutsetninger og daglige risikobilde. Vi benytter høyteknologiske dukker som gir deg et optimalt utbytte av kurset samt en stor andel praktisk tilnærming

BEDRIFTSOPPLEVELSER MED RONDANEGUIDEN

Har ditt firma lyst på et spennende avbrekk fra en hektisk hverdag? Eller er dere på konferanse og vil spe på med noen artige konkurranser eller en fjelltur? De siste årene har vi hatt med flere bedrifter på tur. Nedenfor har vi beskrevet noen av oppleggene vi har hatt. Vi er gode på skreddersøm og vi kjenner distriktet vårt godt. Sammen finner vi aktiviteter, overnatting og mat slik at reisen blir som dere drømmer om!

Gode råd fra Rondaneguiden

No ser eg atter slike fjell og dalar,
som den eg i min fyrste ungdom såg
 
Rondaneguiden AS

Loftsgårdsvegen 7, 2670 Otta

Organisasjonsnummer: 920648266

post@rondaneguiden.no

©2023. Utviklet av Rondaneguiden selv. All Rights Reserved.