• Hva tilbyr vi

Vi tilbyr førstehjelpskurs som ferdige temakurs eller tilpasset ditt behov. Du kan lese om våre ulike temakurs under. De fleste kurs er 3 eller 4 timer lange, men kan forlenges om ønskelig. 

  • Når er det kurs

Vi arrangerer kurs på fastlagte datoer som er åpne for alle. Utover dette holder vi kurs på forespørsel for private og virksomheter. Dette kan arrangeres i deres eget hjem, på avtalt sted eller på arbeidsplassen.

Temakurs

  • Pris

Prisen på førstehjelpskurs varierer med hvilket type kurs, lengde på kurset og antall deltagere. På våre fastlagte kurs finner du prisen på arrangementet, utover dette gis pris på forespørsel.

Førstehjelp i fjellet

På forespørsel

Foreldrekurs i førstehjelp på barn

Neste kurs 16. oktober @ Solstad kafe

Kurs tilpasset ulike virksomhet

På forespørsel

Grunnleggende førstehjelp med hjertestarter

På forespørsel

Grunnleggende førstehjelp

På forespørsel

Førstehjelp for ansatte som har omsorg for barn og ungdom

På forespørsel

Førstehjelp for seniorer

På forespørsel

  • Kompetanse

Alle som holder kurs for Rondaneguiden har enten bakgrunn som ambulansearbeidere med videreutdanning i paramedic eller er sykepleiere. Alle har lang fartstid fra ambulansetjenesten og som instruktører.

  • Virksomheter

Vi holder mange kurs for virksomheter i hele Innlandet. Vi holder kurs for alle type virksomheter og skreddersyr kursene etter risikobildet som finnes på arbeidsplassen. Vi kan også tilby oppfølgingsavtale. 

  • Hvorfor

På alle våre kurs benytter vi  høyteknologiske dukker som gir deg som kursdeltager tilbakemelding på den praktiske utøvelsen. Slik kan vi gjøre dere best mulig forberedt til å håndtere en virkelig hendelse.