førstehjelp

sammen redder vi liv

Rondaneguiden sine kursledere består av erfarne ambulansearbeidere med videreutdanning i paramedic og/eller sykepleiere. Alle kursledere er sertifiserte i AMLS og PHTLS. Vår kunnskap, erfaring og kompetanse viderefører vi til egenproduserte kurs med høy kvalitet og relevant innhold.


Kurs, veiledning og opplæring hos oss har fokus på enkle og basale ferdigheter. Det er disse kunnskapen vi mener redder liv når sekundene teller. Alle kurs er i henhold til nasjonale retningslinjer.


Kursinnholdet tilpasses deltakerne sine mål, forutsetninger og daglige risikobilde. Vi benytter høyteknologiske dukker som gir deg et optimalt utbytte av kurset samt en stor andel praktisk tilnærming.

Foreldrekurs i førstehjelp på barn

Vårt egenproduserte og populære kurs som passer for alle som har omsorg for barn.

Les mer

Førstehjelp utenfor allfarvei

Vårt egenproduserte og populære kurs som passer for alle som ferdes utenfor allfarvei

Les mer

Hjertestarter

Rondaneguiden selger hjertestartere som inkluderer opplæring. En hjertestarter er ofte helt avgjørende for å kunne redde mennesker som har fått hjerestans. 

Les mer

Disse bedriftene har valgt Rondaneguiden

For bedrifter

Rondaneguiden tilbyr førstehjelpskurs og salg av hjertestarter tilpasset bedriftens risikobilde og utforming. Kursene har normalt sett en varighet på 3 timer. I tillegg kan man velge en ekstra time med et tema som passer spesielt til bedriften risiko, for eksempel strømskader. Gode førstehjelpskunnskaper på arbeidsplassen er viktig for å ivareta et godt HMS-miljø.

For private

Rondaneguiden tilbyr ferdige temakurs for storfamilien, vennegjenger eller barselgrupper. Kursene har normalt sett en varighet på 3-4 timer avhengig av innhold. Eksempler på temakurs er: Foreldrekurs i førstehjelp på barn, førstehjelp 60+, førstehjelp i fjellet, grunnleggende førstehjelp og hjertestarterkurs. 

For helsepersonell

Rondaneguiden tilbyr akuttmedisinske kurs og ferdighetstrening med høyteknologiske dukker for helsepersonell. Vi tilbyr skreddersydde kurs eller fagdager på deres arbeidsplass. Vi er også tilbyder av å lage fagdager kombinert med overnatting, mat og aktiviteter. Som regel innholder akuttmedisinske kurs teori og praktisk trening knytte til systematisk pasientundersøkelse og behandlingstiltak, varsling, samarbeid, kommunikasjon og realistisk simulering på vanlige akuttmedisinske tilstander. Vi kan også holde foredrag om enkeltemner som for eksempel hypotermi, hoftebrudd, hodeskader og lignende.

Kontakt oss