KURS MED RONDANEGUIDEN

VÅR KUNNSKAP, DIN TRYGGHET

Rondaneguiden sine kursledere består av erfarne ambulansearbeidere med videreutdanning i paramedic og/eller sykepleiere. Alle kursledere er sertifiserte i AMLS og PHTLS. Vår kunnskap, erfaring og kompetanse viderefører vi til egenproduserte kurs med høy kvalitet og relevant innhold.

Kurs, veiledning og opplæring hos oss har fokus på enkle og basale ferdigheter. Det er disse kunnskapen vi mener redder liv når sekundene teller. Alle kurs er i henhold til nasjonale retningslinjer.

Kursinnholdet tilpasses deltakerne sine mål, forutsetninger og daglige risikobilde. Vi benytter høyteknologiske dukker som gir deg et optimalt utbytte av kurset samt en stor andel praktisk tilnærming.

VI FORHANDLER HJERTESTARTERE

3000 nordmenn får årlig hjertestans utenfor sykehus. Hos voksne er det vanligste årsaken til at hjertet stopper, et akutt hjerteinfarkt. Ved hjertestans oppstår det et elektrisk kaos i hjertet, som fører til at det ikke klarer å pumpe blod rundt i kroppen. Vitale organer som hjernen, får derfor ikke tilført surstoff. Det vil derfor ta kun få minutter før hjernen tar varig skade. For å bedre overlevelsessjansen hos de som får hjertestans, er det helt nødvendig med tidlig hjerte- og lungeredning samt hjertestarter. Å investere i en hjertestarter er en god kollegial og sosial innstilling og vil kunne føre til at menneskeliv reddes.  Rondaneguiden forhandler to ulike typer hjertestartere. 

Disse lagene, foreningene og bedriftene har valgt Rondaneguiden til å holde førstehjelpskurs.

Gode råd fra Rondaneguiden

No ser eg atter slike fjell og dalar,
som den eg i min fyrste ungdom såg
 
Rondaneguiden AS

Loftsgårdsvegen 7, 2670 Otta

Organisasjonsnummer: 920648266

post@rondaneguiden.no

©2021. Utviklet av Rondaneguiden selv. All Rights Reserved.