Flerdagsopplevelser

Eventyrlige opplevelser i over flere dager, trygt anført av Rondaneguiden.

Finn din neste flerdagsopplevelse

Dine dager, vårt ansvar

Rondane og områdene rundt bugner av opplevelser i mange ulike vanskelighetsgrader og variasjoner. Fra topper som passer for nærmest alle, til topper hvor man får luft under armene og en rolig dag langs bredden av et fiskevann eller noen netter i telt på flyene. Vår viktigste målsetting på tur, er at alle deltagerne skal sitte igjen med opplevd trygghet, ivaretakelse, mestring og nye kunnskaper. Vi definerer ikke nødvendigvis toppen eller kartmarkeringen som hovedmålet for deltagerne våre. Hovedmålet er alltid å skape et eventyr av det å være underveis og alt som finnes rundt oss. Dette skaper en glede over å befinne seg i verneverdig natur, forståelse av å respektere den og ta hensyn til den. Så blir eksempelvis toppnoteringen prikken over i`en og en liten del av en ellers stor opplevelse.

Finner du ikke drømmeturen?

Etter årevis på tur i Rondane og området rundt har vi blitt godt kjent med de fleste kriker og kroker. Finner du ikke opplevelsen du jakter i oversikten vår, er vi mer enn behjelpelige med å skreddersy det du drømmer om. Ta kontakt med oss ved å bruke skjemaet nederst på denne siden, så finner vi ut av det. 

Utstyrsleie

Vi vet at telt, lavvo, pulk og lignende er dyre investeringer. Har man liten eller ingen erfaring med å bruke dette, kan det være at man først ønsker å leie før man kjøper. Rondaneguiden har utstyr for utleie som man kan låne over en eller flere dager. Ta kontakt med oss ved å bruke skjemaet under, så hjelper vi dere. 

Kontakt oss

No ser eg atter slike fjell og dalar,
som den eg i min fyrste ungdom såg
 
Rondaneguiden AS

Loftsgårdsvegen 7, 2670 Otta

Organisasjonsnummer: 920648266

post@rondaneguiden.no

©2020. Utviklet av Rondaneguiden selv. All Rights Reserved.

Bestill nå