BEDRIFTOPPLEVELSER I OG RUNDT RONDANE

DIN DAG, VÅRT ANSVAR

Har ditt firma lyst på et spennende avbrekk fra en hektisk hverdag? Eller er dere på konferanse og vil spe på med noen artige konkurranser eller en fjelltur? De siste årene har vi hatt med flere bedrifter på tur. Nedenfor har vi beskrevet noen av oppleggene vi har hatt. Vi er gode på skreddersøm og vi kjenner distriktet vårt godt. Sammen finner vi aktiviteter, overnatting og mat slik at reisen blir som dere drømmer om!

DETTE ER BLANT ELEMENTENE VI SKREDDERSYR

Vinterhelg i Rondane

Danske Bank valgte en vinterhelg i Rondane som sin bedriftsevent. Helgen bestod av blant annet topptur på randonee i Rondane. Vi møtte på skikkelig styggevær denne helgen og Ljosåbelgen som var utgangspunktet måtte erstattes med både plan B og til slutt plan C. Likevel fikk vi en god opplevelse på tur sammen med naturkreftene. Denne fjellhelgen innehold også ølsmaking, god mat, hygge og overnatting på Rondane høgfjellshotell som også har svømmebasseng.
Danske Bank

Toppturhelg

Apotek 1 Gruppen valgte Dørålen i Rondane som utgangspunkt for sitt eventyr. Helgen bød på blant annet toppturer av ulik vanskelighetsgrad og lengde. En gruppe gikk Rondane 4K (Høgronden, Midtrondene og Digerronden), en annen gruppe gikk på Høgronden, en tredje gruppe gikk på Digerronden mens en fjerde gruppe gikk en nærtur. Etter endt dag i høyfjellet var det duket for afterhike på Øvre Dørålseter med brygg og spekemat. Det var god stemning og glede blant de 50 personene som var med på tur denne helgen.
Apotek 1

Teambuilding på Høvringen

Støtvigenga barnehage ankom Brekkeseter på Høvringen søndag ettermiddag. Etter innsjekk tok vi en bli kjent-tur med elsykkel på Høvringen før vi spiste kål på tunet. Lørdag ble en aktiv dag med både elsykkeltur, vandretur til Peer-Gynt hytta, utelunsj, kurs i livreddende førstehjelp og vår etterhvert så populære fjellrebus. Dagen ble avsluttet med 2-retters middag og vin i peisestua. Etter frokost tirsdag ble troppene samlet til en primus-kokkekonkurranse. Gjennom disse dagene har vi utfordret de i ledelse, kommunikasjon, samarbeid, kreativitet, problemløsing, proaktivitet og samhold.
læringsverkstedet støtvigenga barnehage

Kick-off på Mysusæter

Hent AS valgte Rondane og Mysusæter som utgangspunkt for sin kick-off når nye Otta skole skulle bygges. Hele gruppen ankom Otta med tog og på perrongen sto vi og ventet med lunsj og elsykler til hele gruppen. Fra stasjonen tok vi oss opp 700 høydemetre mot Mysusæter. Etter 13 kilometer fikk vi en fantastisk utsikt mot Rondanemassivet og etterhvert Brudesløret. Etter middag og en god natts søvn ventet en ny dag med nye utfordringer. Med Mysusæter som utgangspunkt arrangerte vi fjellrebus for 35 personer. Her fikk de testet seg i samarbeid, ledelse, kommunikasjon og de fikk styrket bekjentskapene seg i mellom.
Hent as

Gode råd fra Rondaneguiden

No ser eg atter slike fjell og dalar,
som den eg i min fyrste ungdom såg
 
Rondaneguiden AS

Loftsgårdsvegen 7, 2670 Otta

Organisasjonsnummer: 920648266

post@rondaneguiden.no

©2021. Utviklet av Rondaneguiden selv. All Rights Reserved.